Snel hulp bij psychische klachten!

Gepubliceerd op 10 oktober 2024 om 12:07
het licht zien, een uitweg, uit het donker komen, rotsen

Het is tegenwoordig geen geheim meer dat veel GGZ-instellingen te maken hebben met lange wachtlijsten voor psychologische hulp. Op dit moment staan 100.000 mensen op een wachtlijst voor psychische zorg. Mensen die dringend hulp nodig hebben, zullen maanden moeten wachten voordat ze eindelijk aan de beurt zijn. Vaak werkt het wachten enkel negatief op hun klachten en verergeren hun klachten in de tussentijd.

Wachtlijst psychische hulp vaak onbekend

Helaas wordt de wachttijd niet altijd even duidelijk vermeld op de websites van de GGZ instellingen, wat frustraties kan veroorzaken. Het is belangrijk dat deze wachtlijsten zichtbaar zijn op hun websites, zodat mensen meteen weten waar ze aan toe zijn. Dit is zelfs een verplichting.

Snel hulp bij psychische klachten

Gelukkig hoef je niet overal zo lang te wachten. Als je bereid bent om (deels) zelf je psychische zorg te betalen, kun je bij mij al binnen twee weken beginnen! Ik werk als vrijgevestigd en zelfstandige psychosociaal therapeut en heb op dit moment geen wachtlijst. Dit geeft je de kans om snel de hulp te krijgen die je nodig hebt, zonder lang te moeten wachten. Je kan op mijn homepage altijd zien of er een wachtlijst en hoe snel je aan de beurt bent. Op dit moment kan dat al binnen 2 weken! 

Dus, zoek je direct hulp? Wacht dan niet langer en neem contact op!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.